Кількість
|
Вартість
|
||
|
До напіввовняної пряжі відносять всі види пряжі, в яких вміст натурального волокна 20% -80%, а штучного, відповідно 80% -20%. В якості натурального волокна найчастіше використовується овеча шерсть, але пряжа FLASH на 50% складається з вовни альпака.
Шерсть альпака - одне з кращих волокон класу люкс. Через м'яку текстуру шерсть альпака часто порівнюють з кашеміром, вона така ж тепла, як овеча шерсть, але легша.
Клітковина альпака гіпоалергенна, оскільки не містить ланоліну. У порівнянні зі звичайною овечою вовною волокно альпака більш гладке, що дозволяє уникнути свербіння і подразнення шкіри. Пряжа з альпака надзвичайно міцна, м'яка, шовковиста, має природний блиск, володіє в три рази більшою теплоізоляційної здатністю в порівнянні з нитками з овечої вовни, тому виріб з напіввовни з альпака буде тепліше.
Шерсть альпаки добре піддається пранню і має меншу усадку.
Шерсть альпака зносостійка, тому виріб, зв'язаний з пряжі з альпака буде радувати вас кілька сезонів.
Вироби з напіввовни легкі, міцні, яскраві, їх можна прати в пральній машині на делікатному режимі.
Пряжа добре скручена, забарвлення стійке, підходить як для ручного, так і для машинного в'язання.
Що можна зв'язати з пряжі FLASH
Ця пряжа - прекрасний і доступний вибір для в'язання найрізноманітніших речей, таких як шапки, шарфи, рукавиці, светри, кардигани, сукні, пальто і навіть шалі і палантини.
Пряжа FLASH незамінна при в'язанні дитячих виробів через гіпоаллергенні властивості вовни альпака.
Все зв'язане з цієї пряжі красиве, м'яке і затишне.
Властивості пряжі FLASH
Нитка містить 50% альпака і 50% поліаміду і має довжину 360 м в 100 г пряжі.
Нитка комфортна в в'язанні, красиво лягає в полотні. Добре тримає резинки, коси і арани. Вона м'яка, не скриплива, забарвлення стійке. При носінні не деформується, основне - правильний догляд за в'язаним виробом.
Рекомендується зв'язати зразок.
Рекомендації по догляду
Тільки ручне прання. Виріб вивернути на виворітну сторону. Температура води 30 ° - 40 ° С.
Не викручуйте, виріб може втратити форму. Обережно відіжміть в махровому рушнику.
Сушіть в розправленому вигляді на рівній поверхні.
Гладьте з виворітного боку, дбайливо обробляючи парою.
Зберігати краще в складеному, а не в підвішеному вигляді.